Kunder

Plantasjen

Plantasjener Nord-Europas største hagesenterkjede med 39 butikker i Sverige, 58 i Norge og 10 i Finland. I Norge har Plantasjen butikker fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Plantasjen har et bredt utvalg av planter, vekster og hageprodukter. I sortimentet inngår alt fra hagemøbler, krukker og griller til hjemmeinnredning, gaveartikler og snittblomster. I tillegg til det brede produktsortimentet har Plantasjen utdannede hagemestere i samtlige butikker.

Leveranser: PR-tjenester i samarbeid med Solberg Kommunikation AB

Posten Norge AS

Posten og Bring

er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk. Posten Norge møter markedene med to merkevarer, – Posten og Bring. Posten betjener privatkunder og har ansvaret for den daglige postdistribusjonen og postkontorene i Norge. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden.

Har bidratt i arbeid med:

  • Brief til fotograf
  • Evaluering av kampanje for DigiPost
  • Rutiner for oppbevaring og distribusjon av kampanjemateriell til samarbeidspartnere
  • Aktivitetsplan for leveranser til den overordnede markedsplanen

Strømselskapet e20

skal være konkurransedyktig på pris, og hjelpe kundene med å redusere strømforbruket, – for å kutte kostnader og spare miljøet.

 

Leveranser:

Fotograf Mats Jensaas

Fotograf Mats Jensaas

i Bodø tilbyr baby- og barnefotografering, portrett av ungdom og konfirmanter, bryllupsfotografering og reklamefoto.

Leveranser: Oppsett og drifting av annonsekampanjer i Google AdWords

Mesterbrevnemnda

er utnevnt av Nærings- og handelsdepartementet for å styre for mesterbrevordningen som er regulert av Lov om mesterbrev i håndverk og annen næring. Formålet med ordningen er å  sikre status, styrke rekrutteringen og opplæringen i håndverksfagene, sikre etablering og sunn drift av bedriftene, samt å ivareta forbrukernes interesser.

Leveranser: Foredrag «Markedsføring for småbedrifter» for nemndas medlemmer

Trafikk- og ulykkesskaddes landsforbund (TULF)

er en politisk uavhengig hjelpeorganisasjon som arbeider for å støtte skadde, pårørende og etterlatte etter trafikkulykker og andre ulykker. TULF har som formål å gi personlig erfaringshjelp til skadde og deres pårørende, samt til etterlatte etter dødsofre. I tillegg arrangerer TULF helsereiser, sosiale tilstelninger og medlemsmøter.

Leveranser: PR-tjenester og Webanalyse

Norges Volleyballforbund

Norges VolleyballforbundNorges Volleyballforbund består av 9 regioner og rundt 360 klubber. Det organiseres serier, med eliteserien som den øverste, og med flere divisjoner under. NM-tittelen vinnes i NM-cupen, og det finnes NM for juniorer, gutter og jenter. Forbundet administrerer også et landsomfattende mesterskap for videregående skoler. Siden 1993 har det også vært arrangert NM i sandvolleyball hvert år.

Norges Volleyballforbund er tilsluttet Norges Idrettsforbund og Norges Olympiske Komité og Federation Internationale de Volleyball (FIVB).

Leveranser:

Oslo idrettskrets

Oslo IdrettskretsOslo Idrettskrets (OIK) er et organisasjonsledd i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og organiserer samtlige idrettslag i Oslo. Med ca. 299 000 medlemskap fordelt på 1.332 idrettslag, er kretsen landets største. Oslo Idrettskrets arbeider for at de som ønsker å drive idrett og fysisk aktivitet skal få mulighet til det. Måloppnåelsen skjer gjennom politisk påvirkningsarbeid, aktivitetsutvikling og medlemspleie. OIKS arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Leveranser:

Akershus idrettskrets

Akershus idrettskretsAkershus idrettskrets (AIK) er fellesorganet for all idrett innen Akershus fylke. AIK skal forbedre idrettlagenes forutsetninger til å drive sin virksomhet. Alt idrettskretsen arbeider med skal gi nytteverdi for idrettslagene.

Leveranser:

Åsane Bilskadesenter

er et autorisert karosseri- og lakkverksted i Åsane utenfor Bergen. Bilskadesenteret tilbyr alle typer lakkering, reperasjon av skader på bil, samt annet karosseriarbeid, glassarbeid og plastreparasjoner.

Leveranser: Effektanalyse av nettkataloger

NLP & Coaching Akademiet

tilbyr kurs innen NLP og coaching, som leder fram mot tittelen NLP Coach, ifølge retningslinjene til International Coach Federation. I tillegg tilbyr NLP & Coaching Akademiet bedriftskurs innen kommunikasjon og lederutvikling.

Leveranser:

Argana

tilbyr alternativ behandling ved klinikken Balanse på Strømmen. Argana holder også kurs og foredrag om rehabilitering og hjelp til selvhjelp for helsepersonell, rehabiliteringsintitusjoner, NAV-ansatte og andre yrkesgrupper innen hjelpeapparatet.

Leveranser:

Nettverksgruppa Fine Greier

Leveranser: Foredrag «Markedsføring for småbedrifter»

no